Ei tarvitse enää käydä ABC asemilla.

DSC01923

Kuulin tuossa kollegalta, että Lappeenrannan Viipurinportin ABC n rahtitilat on otettu pois käytöstä. Niitä ei kuulemma käytetty tarpeeksi. On varmasti totta, ettei niiden tilojen käyttöaste ole kovin korkea. Syynä voi tietysti olla se, että kaikki haluavat käydä suihkussa ja saunassa klo 18-22. Siis ennen nukkumaan menoa. Joten kaiken muun ajan ne tilat ovat varmasti aika lailla tyhjillään.

Haluan vain esittää kysymyksen, että mikäli ne tilat on jo olemassa niin kuinka suuri säästö se on että ne laitetaan kiinni? Saunan voi sulkea jos se sähkölasku hirvittää, mutta suihkun ylläpito ei varmasti ihan hirveästi maksa. Viipurinportin ABC n aulassa on jos jonkinlaista sähköistä ponia ja marsua lasten ratsastettavaksi, mutta rahtimies joutuu paskaisena nukkumaan.  Me olemme taas toisen luokan kansalaisia. Toivotaan ettei tämä ilmiö yleisty muille huoltoasemille. Itse olen käynyt ABC asemilla juuri siksi, että siellä on päässyt suihkuun tai saunaan. Ruoka on aivan kauheaa ja kahvi vielä kauheampaa, mutta jos suihkun tarjoavat niin huonot eväät kyllä kestää. Jos se suihku lähtee niin enää ei ole mitään syytä pysähtyä ”peukku” asemalla.

Jos tämän kirjoituksen lukee joku aseman omistaja niin esitän pyynnön. Älkää viekö meiltä kaikkia palveluita. Parkkipaikkoja ei enää rakenneta ja suihkuun ei pääse. Me emme varmastikaan ole parhaita asiakkaita kun emme tuo kymmeniä euroja joka käyntikerralla, mutta ihmisiä mekin olemme. Olisi hienoa huomata että mekin olemme haluttuja asiakkaita.

Aina kuulee juttuja kuinka rahtimiehet haisee pahalta. Ehkä se ei aina ole kuskista itsestä kiinni.