Elämykset maksaa

SAMSUNG

Kuinka paljon olet valmis maksamaan kahvikupista? Mielestäni 2 euroa on aika sopiva hinta. Siihen pulla päälle, niin sopiva hinta on jotain 3-4 euron tietämillä.

Miltä kuulostaa 7.50  kahvista ja laskiaispullasta? Aivan hirveältä eikö niin?

Mutta jos saat kaupan päälle erittäin kauniin hymyn tytöltä, kuka tarjoilee kahvin ja pullan pöytään? Nautit herkullisen pullan ja lähes täydellisen kupin kahvia vanhan ajan tyyliin sisustetussa ympäristössä. Ympärillä tunnelma on jotenkin kiireetön ja lämmin. Tässä vaiheessa kahvin ja pullan hinta menettää merkityksen. En kuitenkaan käy täällä joka päivä, joten maksan elämyksestä ja tunnelmasta.

Tästä kokemuksesta saan kiittää sitä aura-autoa, joka aurasi viime sunnuntaina 4-tietä Leivonmäen nurkilla. Ohituksen sijasta päätimme pysähtyä kahville. Karoliinan Kestikievarin kyltti osui silmiini ja hyvä niin.

Suosittelen lämpimästi. Tällaisia kahviloita ja ruokapaikkoja kannattaa todellakin suosia. Niissä tarjoillaan elämyksiä erinomaisten herkkujen lisukkeena.

Pohjaan palanut automaattikahvi on tietysti sekin elämys ja ripuli on kokemus, mutta mieluummin kerään niitä positiivisia kokemuksia.