Hyvää itsenäisyyspäivää

lippu+suomi+suomen+lippu+liehuu+itsenäisyyspäivä+liputus+liputuspäivä

Suomi on yksi maailman parhaista maista. Katsotaan asiaa lähes millä mittarilla tahansa.  Siitä ei voi mitenkään olla eri mieltä. Tietysti on asioita, mitkä voidaan hoitaa paremmin ja missä on parantamisen varaa mutta loppujen lopuksi ne ovat pieniä asioita. Kukaan ei kuole nälkään tai hoidon puutteeseen. Jokainen lapsi saa käydä ilmaiseksi koulua ja pääsee päivähoitoon. Sairaat ihmiset saavat hoitoa ilman että hänellä on vakuutusta tai rahaa.

Tänään minulla nousi sellainen savu päästä että en hetkeen muista. Itsenäisyyspäivän juhlia häiritsevät mielenosoittajat. Onko meidän isänmaata kohtaan mikään muu niin epäkunnioittavaa kuin tuollainen käytös? Hyökätä itsenäisyyttä juhlivien ihmisten kimppuun. Mikäli tämä mielenosoitus olisi tapahtunut jossain Pohjois-Koreassa, niin nämä mielenosoittajat olisi ammuttu. Meillä on asiat niin hyvin että tuollainen mielenilmaisu on mahdollista.

Syy tähän mielenosoitukseen oli luokkajako. Joku näistä mielenosoittajista voisi näyttää minulle sen maan missä luokkaerot ovat pienemmät kuin suomessa? Voisi samalla näyttää sen maan missä köyhillä on asiat paremmin? Voisi samalla näyttää sen maan missä on rikkaita vähemmän kuin meillä?

Meidän yhteiskunnassa on ongelmia ja niihin pitää puuttua, mutta ei näin. Kuten aiemmin kirjoitin. Meillä on asiat oikeasti niin hyvin, että meidän pitää olla ylpeitä suomalaisia. Ja jos jokin asia painaa mieltä niin paljon että uskaltaa käydä poliisin kimppuun sen puolesta , niin on varmaan niin paljon munaa että tekee sen ihan omilla kasvoilla eikä Timo Jutila- naamarin takaa.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. Ollaan ylpeitä isänmaastamme.