Onko vika minussa?

Kesä on kulkenut aika lailla edellisten lailla. Ei siinä sen ihmeempää. Muutama mukava näyttely ja muuten töitä. Viime viikonloppu meni Härmässä. Perinteinen Power Truck Show reissu mukavalla porukalla. Oli kyllä kertakaikkiaan mukavaa. Ei voi muuta sanoa. Ensi viikonloppuna olisi sitten vuorossa Ruotsi. Se olisi viimeinen näyttely tälle kesälle. Sitten olisi nämä ”edustustehtävät” ohi tältä kesää ja työntäyteinen syksy/talvi on edessä.

Tuossa töiden merkeissä tulee ajeltua ympäriinsä ja päässä pyörii yhtä sun toista. Radio on välillä se ainoa kaveri ja uutisista kuulee maailman menosta ja kaikesta turhastakin.

Viimeisen suuremman ajatusmyrskyn minun päässäni aikaansai uutinen Suomen vankiloista. Niissä on kuulemma jotain ongelmia paljusellien suhteen. Aluksi en tiennyt mitä se tarkoittaa, mutta uutisessa kerrottiin että paljuselli on sellainen selli, missä vangilla ei ole erillistä wc:tä, vaan hän joutuu tekemään tarpeensa ämpäriin. Tästä on kuulemma tullut EU:lta huomautuksia, että niistä pitää luopua. Ne kuulemma loukkaavat ihmisarvoa tai jotain vastaavaa.

Onko minun ajatusmaailmassa jotain vikaa kun minä en tätä ymmärrä? Jos vankilassa istuu henkilö esimerkiksi raiskauksesta tai murhasta. Pikkulapsen yliajanut rattijuoppo tai pedofiili. Missä on näiden rikollisten UHRIEN ihmisarvo?

Jos tällaisten rikosten tekijä joutuu sitten tekemään tarpeensa ämpäriin, niin minun mielestä se ei ole millään tavalla väärin. Enemmänkin pitäisi olla niin että nämä rikolliset joutuisivat tekemään tarpeensa omaan sänkyynsä. Mielestäni tällaisten rikosten tekijä on luopunut omista oikeuksistaan mihinkään omaan wc:hen tai vastaavaan siinä vaiheessa on kun hän on tehnyt rikoksensa.

Ei sen vankilan kuulukaan olla mikään hotelli. Siellä ollaan suorittamassa RANGAISTUSTA..

Olenko minä jotenkin väärässä? Onko vika minussa?

 

No on tässä tapahtunut jotain hyvin positiivista mitä tulee työkuvioihin. Poliisi ja tulli ovat vihdoinkin ottaneet työn alle laittomat kabotaasikuljetukset. Eräästä virolaisesta vetäjästä oli viety kilvet kun auto oli saapunut maahan ilman kuormaa. Tuosta on hyvä jatkaa.Toivotaan ettei tuo jäänyt pelkäksi PR-tempuksi. Muuten tässä alkaa hiekka loppua suomalaisten kuljetusliikkeiden tiimalasista.