Päivä pitenee, hameet lyhenee

Nyt aion sohaista sellaista Kanadan kokoista muurahaispesää. Pesän nimi on naisen aivot. Tai oikeastaan ne suloiset ajatukset mitä aivoissa kehittyy. Olen yrittänyt päästä niistä selville jo 25 vuotta, mutta vielä on peltoa jäljellä. Tuntuu että koko ajan tulee hehtaareja lisää.

Minä en nyt aio haastaa riitaa. Tiedän jo valmiiksi että häviäisin sen, joten tämä on enemmänkin sellainen tutkivan kyselyn ja mietiskelyn sekasotku.

DSC01461

Kyse on naisten pukeutumisesta ja itseensä panostamisesta. Mikä siinä on motiivina ja miten siihen saa miehenä reagoida? Otetaan esimerkiksi naisten hiukset. Niitä laitetaan ja värjätään. Kiharretaan ja letitetään. Uskon helposti, että maailmasta ei löydy yhtään naista kuka ei pitäisi siitä jos joku kehuu hänen hiuksiaan.

Toinen esimerkki. Nainen on tehnyt täydellisen elämäntaparemontin ja laihtunut sen seurauksena 20 kg. On varmasti uskomaton tunne kun ihmiset kehuvat hänen hoikistunutta olemusta. Varmasti on hymy herkässä.

Kolmas esimerkki. Nainen käy Tallinnassa Tv Shop kirurgilla teettämässä ”ylävartaloon kohdistuvan muotokuvioinnin” Tämän jälkeen hän pukeutuu paitaan mikä näyttää enemmän kuin peittää. Jos tämän jälkeen yksikin mies sanoo että ”hyvät tissit” niin johan tulee Louis Vuittonin kopiosta päin näköä. Miksi ?

Kaksi kysymystä. Miksi tämä nainen haluaa esitellä niitä uusia tuliaisiaan ja miksi niitä ei sitten saisi kehua jos ne kerta tuodaan niin selvästi esiin?

Minä en miehenä keksi mitään sellaista asiaa, minkä kehuminen loukkaisi minua jos olisin sen eteen nähnyt niin paljon vaivaa ja laittanut niin paljon rahaa.

Onko vika minussa vai miten tätä on niin vaikea ymmärtää..

Ps.. En ole saanut kopiokäsilaukusta. Ajatus vain heräsi kun liikenteessä alkaa näkymään sellaista vaatetusta, että niiden pitäjän motiivi mietityttää.