BRIDGESTONE Eturenkaat

R249 Ecopia

Eturengas maantieajoon. Matala vierintävastus takaa huippuluokan polttoainetaloudellisuuden. Pidempi käyttöikä ja tasainen kuluminen syntyy optimoidun rungon, aaltokuvioisten vyöpakkojen ja kulutuspinnan ansiosta. Piston- ja villonkestävä kumiseos. Erinomaiset märkäpito- ja jarrutusominaisuudet. Renkaassa stone ejector, joka poistaa kivet rivoista ja ehkäisee kivien porautumista. Kestävyys ja tasainen kuluminen lisäävät kuljettajan mukavuutta. Huippuluokan BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

M840

Tie- ja maastorengas kaikille akseleille. Rungossa TCOT- rakenne. Erittäin hyvä viillon – ja pistonkestävyys. Pitkä käyttöikä leveän ja paksun kulutuspinnan ansiosta. Huippuluokan BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

 

 

R 297

Etrengas paikallisliikenteeseen. Erinomainen käsiteltävyys sekä märällä että kuivalla kelillä. Pitkä alkuperäisen kulutuspinnan käyttöikä syntyy erittäin syvästä kuvioinnista, mikä ehkäisee epätasaista kulumista ja lämmön kehittymistä rungossa. Rungossa sivusuojaus. Erinomainen BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

 

W 958

Talvieturengas Pohjolan olosuhteisiin. Erinomainen suorituskyky sekä vesi- että lumiolosuhteissa. Erittäin hyvät jarrutus- ja ajo-ominaisuudet. Korkea käyttöikä ja epätasaisen kulumisen vastustus. Kehittyvä pintamalli tuo erinomaisen suorituskyvyn kaikkina vuodenaikoina. Palakuvio muuttuu kuluessaan ripakuvioksi ja tuo samalla optimaalisen ajotuntuman kuivalle kelille. Huippuluokan BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

  

M788

Rengas jokaiseen vuodenaikaan, kaikille akselelille. Vahva sivusuojaus, joka minimoi törmäyksien ja reunakivien aiheuttamat hankaumat. Erittäin paksu kulutuspinta, jonka ansioista renkaan käyttöikäpitenee ja hinta/ laatusuhde paranee. Paksu kumikerros mahdollistaa erinomaisen uudelleenuritettavuuden. Huippuluokan BANDAG pinnoitettavuus.