BRIDGESTONE Vetorenkaat

M749

Premium vetorengas maantielle. Epäsymmetrinen palakuvio ja olkapään alue tarjoavat ylivoimaisen kestävyyden ja tasaisen kulumisen. Renkaalla on koko eliniän alhainen vierintävastus sekä erinomainen märkäpito ja suorituskyky. Erinomainen BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

M729

Vetorengas pitkien etäisyyksien maantieajoon. Erinomainen käsiteltävyys sekä märällä että kuivalla säällä. Alkuperäisen kulutuspinnan pitkä käyttöikä. Convex Block- rakenne vähentää epätasaista kulumista. Lämmönmuodostusta kestävä runkorakenne. Sivusuojaus (malleissa M729 17,5″ / 19,5″). Erinomainen BANDAG pinnoitettavuus.   

 

 

 

 

M840

Tie- ja maastorengas kaikille akseleille. Rungossa TCOT- rakenne. Erittäin hyvä viillon – ja pistonkestävyys. Pitkä käyttöikä leveän ja paksun kulutuspinnan ansiosta. Huippuluokan BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

 

 

W990

Erinomainen pito, vakavuus ja hyvät käsittelyominaisuudet jäällä, lumella ja märällä tiellä. PIntakuviointi on suunniteltu täyttämään EU:n rengasmelua koskevat säädökset. Erinomainen BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

 

W970

Multicell- kumiseoksen ansiosta eriomainen suorituskyky lumisilla jä jäisillä teillä. Kulutuspinnan Multicell-  kumiseos sisältää mikroskooppisia huokosia, mitkä varmistavat loistavan pidon kaiken tyyppisiin tienpintoihin. Erinomainen pito, tehokas jarrutuskyky ja hyvä käsittelyvakavuus jäisissä, lumisissa ja märissä olosuhteissa. Kuviorakenne takaa matalan melutason. Erinomainen BANDAG pinnoitettavuus.

 

 

 

M788

Kaikille akseleille sopiva rengas ympärivuotiseen käyttöön. Erinomainen sivusuojaus, joka minimoi törmäyksien ja reunakivien aiheuttamat hankaumat. Erittäin paksu kulutuspinta takaa pitkän käyttöiän ja sitä kautta loistavan hinta/laatusuhteen. Paksu kumikerros mahdollistaa uudelleenurituksen ja erinomaisen BANDAG pinnoitettavuuden.