Sisusta.. Vähän sitä sun tätä

Sisustan suunnittelu oli jollain tasolla sattumien summa. Kokonaiskuva oli selkeänä mielessä, mutta yksityiskohdat elivät omaa elämää projektin edetessä. Yksi ajatus johti toiseen ja toteutettu asia poiki uuden idean.

Varsinaisen verhoilutyön teki vantaalainen Khrelix desing. En muista mistä kyseinen yritys tuli vastaan, mutta nähdessäni heidän töitään olin vakuuttunut että työn laadussa ei ole valittamista. Lisäksi he olivat tehneet aiemmin yhteen henkilöautoon sellaiset penkit, mitkä halusin meidän Scaniaan. Penkkien reunoja kiersi punainen nahkanauha ja se sopi täydellisesti meidän ajatuksiin.

Seinien ja katon materiaaliksi valittiin strutsikuvioinen keinonahka. Se antoi sopivan säväyksen tavalliseen keinonahkaan verrattuna. Seiniin ja kattoon tehtiin myös eläimellisiä raapimisjälkiä. Ajatuksena oli, että koko sisusta olisi ikäänkuin pedon luola. Kivikaapisto sopii siihen ajatukseen.

 

Takaseinään tehtiin taulu, mikä esittää Amityville- elokuvan taloa. Se talo edustaa mielestäni kaikkia kauhuelokuvia. Siksi halusin sen jotenkin mukaan, vaikka en perinteisistä kauhuelokuvistä juuri välitäkään.Taulun ääriviivat kaiversi laserilla Fangorn desings ja siihen päälle maalasin kynäruiskulla varjostuksia ja yksityiskohtia. Myös taulun reunus maalattiin kynäruiskulla. Lopulta taulu upotettiin verhoilun sisään.

Kojetaulu maalattiin kokonaan kivistruktuurimaalilla. Sitä saa ihan spraypullossa, vaikka hyvin moni on sitä epäillyt. Erään näyttelyvieraan kanssa meinasi mennä ihan painiksi kun hän ei uskonut. Pohjustukseksi riittää normaali muovitartunta. Kivimaalin päälle maalasin hieman varjostuksia ja valmiin pinnan päälle vedettiin muutama kerros lakkaa.

Sisustassa on paljon pieniä elementtejä mutta niistä kertominen menisi niin nippelitiedoksi, että antaa kuvien puhua puolestaan.. Tässä muutama esimerkki siitä mitä sisältä löytyy..

 

Sisusta on hieman elänyt ensimmäisen version jälkeen. Kaikkea ei vain ehtinyt tehdä kerralla. Tämänhetkisen tilanteen näkee, kun tulee katsomaan meitä Power Truck Show:hun.