Tutkimustuloksia

Tällä viikolla oli uutisissa juttu tutkimuksesta, minkä kohteena oli James Bondin alkoholinkäyttö. Tutkimus oli julkaistu British Medical Journal lehdessä eli kyseessä oli ilmeisesti ihan oikea tutkimus. Tutkimus oli tullut siihen loppupäätelmään, että mikäli James Bond olisi oikea mies, hän kärsisi maksakirroosista ja impotenssista.

bond-brosnan-martini

Minä tein kanssa pari tutkimusta vastaavista aiheista ja henkilöistä.

Mikäli Kelju K. Kojootti olisi oikea kojootti, hänellä olisi hyvin vakavia luunmurtumia lukuisista yli 100 metrin pudotuksista  johtuen. Lisäksi hän kärsisi aliravitsemuksesta joka johtuu siitä, että hän ei ole syönyt kertaakaan vuoden 1948 jälkeen.

Mikäli Teräsmies olisi oikea mies, hänellä olisi hyvin vaikea ja krooninen aikaeroväsymys eli jetlag. Lukuiset maapallon ympärilennot olisivat myös vaikeuttaneet Teräsmiehen sopeutumista eri ilmastoihin ja paikallisiin ruokiin. Tämä olisi saanut aikaan sen ,että Teräsmies kärsisi ripulista. Lentämiset ilmakehän ulkopuolella olisi myös aiheuttanut happivajetta ja tämä olisi aiheuttanut lukuisia tajunnan menetyksiä. Tiukat trikoot olisivat heikentäneet hänen siittiöiden tuotantoa.

Mikäli Bart Simpson olisi oikea poika, hänellä olisi vakava kasvuhäiriö. Bart ei ole kasvanut pituutta yli 25 vuoteen.

Mikäli Aku Ankka olisi oikea ankka, hän kärsisi vakavasta ummetuksesta, sillä hän ei ole käynyt pas**lla syntymänsä jälkeen.

Nyt haluan esittää sellaisen kysymyksen, että mistä näitä tutkimuksia tulee ja kuka nämä maksaa? Nämä tutkijat eivät varmaankaan tee näitä tutkimuksia omalla ajallaan ja ilmaiseksi. Siis joku maksaa näille palkkaa. Kyllä maailmassa on liikaa rahaa jos sitä syydetään tällaisiin juttuihin.

Minä olisin voinut kertoa ihan ilmaiseksi, että James Bond on juoppo jos hän 2 tunnin elokuvan aikana juo vähintään 5 vodka martinia ravistettuja, ei sekoitettuna.